V nové sestavě

26.07.2012 13:22

   Předminulý víkend (13. a 14.7.) se nám trošku sešly termíny hraní. Požádali nás majitelé firmy Tesmen, abychom přispěli svoji troškou do           „muzikantského mlýna“ na jejich výročních oslavách. To bylo zrovna po „ Velkém třesku“ (kdo četl – ví ) a tak jsme se pustili do práce – měli jsme na to pouze čtrnáct dní a navíc basák byl z toho týden na dovolené.

   Když nastal den “D“ a my dorazili na místo určení a viděli to perfektně připravené prostředí pro muzikanty, trochu se smíšenými pocity jsme nastupovali na podium. No ale když dozněla první písnička a my viděli kladnou reakci publika, která byla cítit i při celém zhruba hodinovém vystoupení ,  už nám bylo hej.      A pak už přišla „jen“ pochvala od samotných pořadatelů.

   Radost z dobře odvedené „práce“ přece jen trochu zakalila zřejmě závist jednoho přítomného člověka z Jaroměře (možná bude lépe ho nejmenovat), který chodí po hospodách a vykládá nesmysly typu:   „ Vždyť je tam vypískali“ apod.  Zřejmě si u toho prasete co tam opékal a pak už jenom opaloval, trochu víc přihnul a poté už nevnímal okolí. Nad takovými lidmi si normální člověk může jenom pobrečet.

    Tak, když to shrnu, akce Tesmen na jedničku.

   No a hned druhý den (sobota 14.7.) jsme frčeli do Hajnice na 5.ročník Hajnického potlachu. Tam už jsme věděli, jak na tom jsme a v klidu, bez jakékoliv trémy jsme si užívaly výkony ostatních kapel. Pak také přišla řada na nás a dovolím si tvrdit, že ani tady jsme posluchače nezklamali a byli jsme odměněni potleskem a tradičním „UMÍ“. Dík také patří organizátorům celé akce, kteří odvedli velký kus práce a nesmím hlavně zapomenout na zvukaře                  Antonína „Bédu“ Šturma, který dokázal, že skutečně umí.  Opravdu stojí za to, mrknout se na tento festiválek. Kdo má rád muziku, která se tam hraje, určitě si přijde na své.

   No a to je tak asi z našich prvních vystoupení všechno. Tak zase příště až něco odehrajeme a bude zase co psát. Ahoj.

Zpět

Kontakt

Milan Smolík

+420 777 826 383

Dostavník Jaroměř © 2023 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode